0

Waar ik heel blij van kan worden is ergens uiteten gaan waar ik zonder zorgen een smaakvol gerecht van de menukaart kan kiezen. Ik vind het absoluut niet erg om hiervoor ver te reizen. Dan maak ik er gewoon een uitje van! Zo ontdekte ik ook deze 7 hotspots in Nederland waar je 100% glutenvrij en vegan kunt eten. Ik heb ze voor jou op een rijtje gezet in deze blog.

Klein geluk ontbijt en lunch

Het eten van Klein Geluk is een genotvol feestje waar ik zo vrolijk van word. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, verse sapjes, een variatie aan koffie en thee en prachtige taartjes. En alles op de menukaart is glutenvrij, lactosevrij en vegan!

Ook kunnen hun taarten door heel Nederland thuis worden bezorgd. De taarten worden verstuurd met een koelelement.

Informatie
Website | Review | Heemskerk
Openingstijden:
Woensdag t/m zondag van 9.00 tot 16.00 uur

Happy Food and Health

Eten bij deze hotspot is een hele belevenis. Hier kan je genieten van hapjes en gerechten met een Mediterraans tintje, vegan taarten, kleurrijke smoothies en nice cream bowls. Het eten is er ontzettend smaakvol. Probeer vooral de wrap met köfte en een maaltijd bowl.

Informatie
Website | Rotterdam
Openingstijden:
Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 19.30 uur

Miss Nice Banana

Een unieke foodbar met een liefde voor bananen. De gerechten en drankjes zijn kleurrijk, vers en met zorg bereid. Het eten is glutenvrij en vegan, maar ook nog eens 100% sojavrij en geheel zonder conserveringsmiddelen, toegevoegde suikers en geur-, kleur- en smaakstoffen.

Informatie
Website | Review | Gouda
Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag van 12.00 tot 20.00 uur
Koopzondag van 12.00 tot 18.00 uur

Sync Ok

Op de menukaart van Sync Ok staan heerlijke ontbijt- en lunchgerechten, verrukkelijke taartjes, verse smoothies en een variatie aan koffie- en theesoorten. Wat Sync Ok erg bijzonder maakt is dat zij hun eigen kruiden en sla kweken. Gewoon midden in de zaak staat een mini ecosysteem bestaande uit plantenbakken en een tank met vissen. Superleuk om te zien!

Informatie
Website | Review | Deventer
Openingstijden:
Woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur

Mastino V

In deze hippe tent kun je eindelijk weer eens een Italian style pizza eten. Zo lekker! Als je van te voren doorgeeft dat je andere allergenen of intoleranties hebt, dan kunnen zij daar ook rekening mee houden. Mijn pizza kon namelijk ook sojavrij worden gemaakt. Belangrijk om te weten! Mastino heeft twee vestigingen en Mastino V is 100% glutenvrij en vegan. Deze zit aan de Bilderdijkstraat 192 H.

Informatie
Website | Amsterdam
Openingstijden:
Donderdag t/m maandag van 16.30 – 21.30 uur

Sharp Sharp

Ook dankzij het eten bij Sharp Sharp ga je met een happy face naar huis. Alle gerechten zijn glutenvrij, sojavrij, vegan en zonder geraffineerde suikers. Wil je zoveel mogelijk proeven? Probeer dan een Sharp Sharp tray vol met hartige en zoetige hapjes. Dit is een fantastische kennismaking met hun menukaart.

Verder kun je vanuit de zaak de bakkerij inkijken. Zo kun je zien dat alle taartjes, broodjes en andere hapjes vers worden gemaakt.

Informatie
Website | Review | Rotterdam
Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur

Sue Food

“ALWAYS eat with PLEASURE not with guilt”. Daar heeft SUE helemaal gelijk in! Bij SUE is alles suikervrij, glutenvrij, lactosevrij en vegan. Misschien vraag je je af… kan dat dan wel lekker zijn? Volmondig zeg ik: JA!

Als je hier gaat lunchen dan weet ik zeker dat je ook nog een taartje gaat proberen. Waarschijnlijk neem je ook nog wel een doosje mee voor thuis. Tenminste dat doe ik elke keer weer…

Informatie
Website | Review | Rotterdam & Amsterdam
Openingstijden:
Rotterdam lunchroom: maandag t/m zondag van 10.00 -17.00 uur
Rotterdam bakery: maandag t/m vrijdag 8.00 -16.00 uur, zaterdag van 9.00-16.00 uur en zondag van 10.00-16.00 uur
Amsterdam Bites bar: maandag t/m zondag van 9.00 -18.00 uur

Ken jij nog een hotspot die 100% glutenvrij en vegan is en die niet in deze lijst staat? Laat het me dan weten. Want dan zet ik deze erbij en ga ik er natuurlijk heen om daar de kaart uit te proberen.

~Senang met eten!~

Jane

One Comment

Laat een reactie achter