Skip to main content
search
0

Er zit een pareltje verstopt in Sittard: Groenten van Roos. De passievolle eigenaresse tovert met pure ingrediënten en maakt van elk gerecht een natuurlijk feestje op je bord. Alles is 100 % vegan, glutenvrij en zonder geraffineerde suikers.

Waar kan ik WEL eten?

Waar ik enorm van kan genieten is een nachtje weg in een hotel in een andere omgeving. Het enige probleem: “waar kan ik wat eten?”. Tijdens de lockdown was dit probleem nog een tikkeltje uitdagender, omdat veel restaurants een beperkt menu aanbieden voor takeaway. Heel begrijpelijk natuurlijk. Maar als je een aangepaste eetstijl hebt vanwege een chronische ziekte, allergieën of omdat je geen dierlijke producten wilt eten, blijft er weinig keuze over.

Dieetwensen? Geen probleem!

Voor Roos waren mijn eetwensen geen probleem. Ze maakt alles vers, dus kon ze nog wat gerechten aanpassen. Ze maakte zelfs nog een no-bake pie voor mij. Je kunt echt proeven dat het eten met veel zorg en liefde is bereid, de smaken zijn zo puur en goed op elkaar afgestemd. We hebben van elke hap genoten.

Nieuwe plannen voor Groenten van Roos

Roos is een inspirerende dame en zit vol met geweldige ideeën.  Ze is gepassioneerd en jaagt haar dromen na. Zo geeft ze online workshops, verzorgt ze (online) retraits en heeft ze 2 boeken geschreven. Binnenkort komt zelfs haar 2e kookboek uit. Nu in de voorverkoop!

Het restaurant van Roos staat te koop, omdat het tijd is voor haar om nieuwe stappen zetten. Ze wilt al haar opgedane kennis en ervaring over o.a. hormoonvoeding en plantaardig eten met zoveel mogelijk mensen delen. Daarom gaat ze nog meer kookboeken maken en meer (online) workshops geven. Er schijnt zelfs een online cursus aan te komen!

Bruidstaarten en catering

Er kan zeker nog genoten van worden van Roos haar lekkernijen. Want ze maakt ook fantastische bruidstaarten en ze is ook in te huren voor de catering. En met speciale gelegenheden zal ze je verblijden met takeaway-pakketten die op te halen zijn bij een afhaalpunt in Sittard.

Laatste kans!

Voorlopig kun je in de weekenden nog bij Groenten van Roos komen genieten van een brunch. Staat deze hotspot nog op je bucketlist? Reserveer dan snel een tafeltje!

“Don’t wait until it’s too late, you might not get another chance.”

~Senang met eten!~

Jane

Allergeneninformatie
  • 100% vegan, glutenvrij en zonder geraffineerde suikers
  • Vrij van allergenen: ei, gluten, lactose, schaaldieren, vis en weekdieren
  • Er kan ook rekening worden gehouden met andere intoleranties o.a. soja en noten.
  • De eigenaresse weet goed welke ingrediënten in de gerechten zijn gebruikt.
  • Niet geschikt voor mensen met ernstige allergieën voor bijvoorbeeld pinda’s en noten i.v.m. sporen.

Ps. De foto’s in dit blogartikel zijn niet door mij gemaakt. Deze foto’s komen van de website van Groenten van Roos. Ik heb toestemming om deze foto’s te mogen gebruiken voor dit blog.

Laat een reactie achter