Skip to main content
search
0

De tweede keer dat ik in mijn eentje een weekendje weg ben. Dit keer naar Groningen! Mijn plannen voor dit weekend: eettentjes uitproberen, museum bezoeken en lekker ontspannen een boek lezen. Wat kan ik daar van genieten zeg! Hoe toepasselijk dat ik ga ontbijten bij Feel Good.

Sfeervol

Het is nog lekker rustig als ik binnenkom in deze sfeervolle plek. De inrichting is mooi gecombineerd met natuurelementen. Deze plek geeft mij direct happy vibes!

100% zonder toegevoegde suikers. Bij Feel Good kunnen ze rekening houden met allergenen.

Let op! Kans op kruisbesmetting.

Mogelijkheden voor
Eivrij
Glutenvrij
Lactosevrij
Lupinevrij
Mosterdvrij
Notenvrij
Pindavrij
Schaaldierenvrij
Selderijvrij
Sesamzaadvrij
Sojavrij
Van nature aanwezige (fruit)suikers
Vegan
Visvrij
Weekdierenvrij
√ Zwaveldioxidevrij

Op de menukaart staan alle allergenen aan gegeven.

Puur natuur

Bij Feel Good werken ze enkel met pure, onbewerkte en verse producten. Dit past perfect in mijn gezonde leefstijl. Fijn dat zij rekening kunnen houden met verschillende allergenen en intoleranties. Op hun menukaart geven ze dan ook netjes de allergenen aan.

Wat ga ik eten?

Voor mij is het wel even zoeken wat ik van de kaart ga nemen. Niet alle gerechten zijn gluten-, lactose- of sojavrij. Maar gelukkig heb ik wel keuzemogelijkheden. Deze ochtend ga ik voor een frisse açai bowl met een vrolijke paarse smoothie ‘Hi blueberry’. Wel een beetje over-the-top voor mij met al dat fruit. Maar voor deze keer vind ik dat het wel kan.

Smaakt uitstekend

Mijn ontbijtje zorgt voor een frisse start van mijn dag. Het smaakt vanaf de eerste hap helemaal prima. Je proeft dat alles vers is en dit geeft mij een heerlijke energy boost. Een goede bodem voor een dagje slenteren in Groningen.

Feel Good is absoluut mijn favoriet in Groningen.

~Senang met eten!~

Jane

Laat een reactie achter