Skip to main content
search
0

SLA is één van de eerste restaurants die ik ontdekte voor allergenenvrij eten nadat mij was geadviseerd om mijn voedingspatroon aan te passen. Ben jij al bekend met SLA?

SLA is er voor iedereen die gezonder, schoner en bewuster wil eten en leven. SLA heeft meerdere vestigingen in Nederland. Ze zitten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Haarlem en Utrecht. Ik kom regelmatig bij SLA in Utrecht, omdat ik daar woon. Maar het is fijn om te weten dat ze ook vestigingen hebben in andere steden. SLA heeft een bijzondere inrichting. Het is een soort van iconische kas waarmee natuur en groen de stad in gebracht worden.

SLA heeft een gevarieerd aanbod van soepen, salades, bowls, smoothies & juices, side dishes en zoetigheden. Het prettige aan SLA vind ik dat je kunt kiezen uit vaste gerechten, maar ook zelf kunt samenstellen. Voor mij is het niet mogelijk om de vaste gerechten te eten, omdat ze in deze gerechten ook ingrediënten gebruiken die niet geheel allergenenvrij zijn en/of sporen van allergenen kunnen bevatten. Daarom stel ik altijd mijn eigen salade of bowl samen. SLA dit tentje dus maar over, als je ernstige allergieën hebt.

Ik ga graag lunchen bij SLA als ik in de stad aan het shoppen ben. Heerlijk, een bord vol groenten en je krijgt VEEL! Mijn vriend en ik delen vaak één zo’n bowl. Ik raad je aan om hun eten ook eens een kans te geven. Ga jij wel eens naar SLA? Zo ja, wat is jouw favoriete gerecht daar?

~Senang met eten!~

Jane

Niet geschikt voor mensen
met ernstige allergieën
i.v.m. kruisbesmetting! 

Mogelijkheden voor
Eivrij
Glutenvrij
Lactosevrij
Lupinevrij
Mosterdvrij
Notenvrij
Pindavrij
Schaaldierenvrij
Selderievrij
Sesamzaadvrij
Sojavrij
Suikervrij
Vegan
Visvrij
Weekdierenvrij
√ Zwaveldioxidevrij

Allergenenkaart is op de website
in te zien

Bepaalde gerechten zijn zelf
samen te stellen

Laat een reactie achter