Skip to main content
search
0

Wat zou ik graag willen dat Klein Geluk bij mij in de buurt zat. Dan zou ik waarschijnlijk elke dag een ontbijtje afhalen. Het eten van Klein Geluk is een genotvol feestje waar ik zo vrolijk van word. Zo wil iedereen toch de dag beginnen?

Alles vegan, gluten- en lactosevrij
Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, verse sapjes, een variatie aan koffie en thee en prachtige taartjes. En alles op de menukaart is glutenvrij, lactosevrij en vegan! Zelfs mijn eetstijl, waar ik ook nog o.a. suiker- en sojavrij moet eten, is geen probleem bij Klein Geluk.

Wisselende kaart
De gerechtjes op de kaart wisselen regelmatig. Zo word je elke keer weer opnieuw verrast met een liefdevol bereid gerecht.

100% glutenvrij, lactosevrij en vegan

Mogelijkheden voor
Eivrij
Glutenvrij
Lactosevrij
Lupinevrij
Mosterdvrij
Notenvrij
Pindavrij
Schaaldierenvrij
Selderijvrij
Sesamzaadvrij
Sojavrij
Van nature aanwezige (fruit)suikers
Vegan
Visvrij
Weekdierenvrij
√ Zwaveldioxidevrij

Klein Geluk is in staat om ook bij meerdere intoleranties een lekker gerecht te serveren.

Zorgeloos genieten
Wat ik fantastisch vind is dat Janneke, de eigenaresse, zelf geen voedselovergevoeligheid heeft maar het wel belangrijk vindt dat mensen met een voedselovergevoeligheid of veganistische levensstijl zorgeloos kunnen genieten van eten. Met Klein Geluk heeft zij daarom een gezellige plek gecreëerd waar iedereen wat lekkers kan eten.

Aanrader

Ben je in de buurt van Heemskerk ga dan eens langs bij Klein Geluk. Je wordt hier vriendelijk ontvangen en je gaat gegarandeerd met een blij gevoel weer naar huis.

~Senang met eten!~

Jane

Laat een reactie achter