Skip to main content
search
0

Wie houdt er nou niet van sushi!? Ik ben er dol op! In mijn leven heb ik al op veel plekken in Nederland sushi gegeten, maar de sushi van Momiji in Den Haag staat bij mij op nummer 1. Je kunt echt proeven dat de vis vers is en je kunt ook zien dat de koks deze vers bereiden. Het is zo lekker dat ik elke keer net iets te veel eet. Ik kan geen genoeg van de smaak krijgen.

Als je allergenenvrij eet dan zijn er veel sushi varianten die je gewoon kunt eten. Met een voedselallergie moet je wel oppassen, want ik ben nog geen enkel sushirestaurant tegen gekomen die volledig allergenenvrij is. Op de website van Momiji staan per sushi de allergenen aangegeven, maar ze kunnen de sushi aanpassen. Ik vraag bijvoorbeeld altijd of de sushi zonder saus, kaas of gebakken uitjes gemaakt kan worden en dat is geen enkel probleem. Als vervanger voor de sojasaus neem ik wel zelf 100% pure sesamolie mee, want die hebben ze helaas niet. Als ik trouwens geen sesamolie op zak heb haal ik deze gewoon bij de toko aan de overkant van de straat. Deze olie gebruik ik om de sushi in te dippen, want anders mist er voor mijn gevoel toch iets.

Ik vind de sushi hier zelfs zo lekker dat ik voor een specifieke rol een uitzondering maak in het allergenenvrij eten. Een goddelijke combinatie met avocado en gefrituurde garnaal genaamd de Dragonroll. Helaas bevat de Dragonroll gluten door de gefrituurde garnaal. Achteraf heb ik buikpijn, maar dat heb ik er voor over.

Je kunt bij Momiji ook lekkere ramen en vlees- en kipgerechten eten. Helaas zijn de ramen niet glutenvrij. De vlees- en kipgerechten kunnen ook aangepast worden. Ik neem ook regelmatig de Yakitori. Die grillen ze dan zonder saus met een beetje zout.

Er zijn veel zitplekken bij Momiji waardoor er altijd wel een tafeltje vrij is. De bediening is ook heel vlot en alert. Dus je hoeft niet lang te wachten op je eten.

Houd je net als ik zo van sushi en ben je in de buurt van Den Haag? Dan raad ik je zeker aan om bij Momiji te gaan eten. Laat me weten wat je ervan vond als je geweest bent.

~Senang met eten~

Jane

Niet geschikt voor mensen
met ernstige allergieën
i.v.m. kruisbesmetting! 

Mogelijkheden voor
Eivrij
Glutenvrij
Lactosevrij
Lupinevrij
Mosterdvrij
Notenvrij
Pindavrij
Schaaldierenvrij
Selderijvrij
Sesamzaadvrij
Sojavrij
X Van nature aanwezige (fruit)suikers
Vegan
Visvrij
Weekdierenvrij
√ Zwaveldioxidevrij

Allergenenkaart is op de website
in te zien

Gerechten zijn aanpasbaar

Laat een reactie achter