Skip to main content
search
0

Op een zomerse dag belanden mijn vriend en ik op het terras van Rose & Vanilla. Het is de eerste keer dat we hier zijn, maar we voelen ons gelijk welkom in deze knusse lunchroom en taarten cafeetje. We worden vriendelijk ontvangen met een mini taartenproeverij en uitleg over de ingrediënten. Alles is gluten- en lactosevrij, vrij van geraffineerde suikers en gemaakt met biologische ingrediënten. De smaken zijn VERRUKKELIJK!

Hier word ik blij van! Maar voordat mijn vriend en ik ons aan zo’n heerlijk stuk taart wagen starten we met lunch. Er staan niet veel gerechten op de kaart, maar er is genoeg keus om met een volle buik naar huis te gaan. Er wordt goed rekening gehouden met allergenen en er zijn ook verschillende vegan opties. Mijn keus is gevallen op de salade met tonijn en mijn vriend geniet van een broodje met hummus en gegrilde groenten. Je krijgt een goed gevuld bord met eten dat vers bereid is met een fijne smaakcombinatie. Met de warme zonnestralen op mijn gezicht is dit PUUR genieten!

100% gluten- en lactosevrij!

Andere ernstige allergie?
Dan is deze plek niet geschikt
i.v.m. kruisbesmetting! 

Mogelijkheden voor
Eivrij
Glutenvrij
Lactosevrij
Lupinevrij
Mosterdvrij
Notenvrij
Pindavrij
Schaaldierenvrij
Selderijvrij
Sesamzaadvrij
Sojavrij
X Van nature aanwezige (fruit)suikers
Vegan
Visvrij
Weekdierenvrij
√ Zwaveldioxidevrij

Er wordt goed uitleg gegeven
over de ingrediënten in de
producten.

Er wordt mee gedacht over
mogelijkheden voor eten.

Eigenlijk heb ik na mijn salade wel voldoende gegeten. Maar de mini taartenproeverij zit nog vers in mijn geheugen. De smaken waren zo’n feestje in mijn mond, dat mijn lichaam schreeuwt om meer! Dus ik kan niet anders dan naar mijn lichaam luisteren en mezelf verwennen met een stuk kokos & limoentaart.

Je proeft dat het eten met liefde en zorg is bereid. Niet alle gerechten zijn geschikt voor mijn dieet, maar hier zijn voldoende mogelijkheden om van lekker eten te genieten. Rose & Vanilla heeft er een fan bij!

Van welk tentje ben jij echt fan?

~Senang met eten~

Jane

Laat een reactie achter