Skip to main content
search
0

***Helaas is Oerwoud gesloten. Voor 100% vegan en glutenvrije hotspots in Nederland klik hier.***

Celebrate the beauty of food! Zo ervaar ik mijn belevenis bij het Oerwoud in Den Bosch. Tussen de planten genieten van pure en eerlijke ingrediënten. Als je hier vertrekt ga je met een goed gevoel en een grote glimlach naar huis!

Alles is organic en plantaardig
Deze plek is voor mij een culinair pleziertje. Want zelfs voor mij is er genoeg keuze op de menukaart. En aangezien ik kiezen soms erg moeilijk vind, heb ik na mijn lunch voor de zekerheid maar een stukje van alle gebakjes en taartjes geproefd. Een ruim aanbod vol met organic en plantaardige verrassingen. Van coldpressed juices tot huisgemaakte chai latte’s, wereldse lunch en verse smoothie bowls. En alle gebakjes en taartjes zijn gluten-, lactose-, soja-, pinda- en suikervrij!

100% vegan en lactosevrij

Niet geschikt voor mensen
met ernstige allergieën
i.v.m. kruisbesmetting!

Mogelijkheden voor
Eivrij
Glutenvrij
Lactosevrij
Lupinevrij
Mosterdvrij
Notenvrij
Pindavrij
Schaaldierenvrij
Selderijvrij
Sesamzaadvrij
Sojavrij
Van nature aanwezige (fruit)suikers
Vegan
Visvrij
Weekdierenvrij
√ Zwaveldioxidevrij

De medewerkers beschikken over voldoende allergenen-kennis

Verse en eerlijke ingrediënten
Grappig was dat één van de medewerkers uit het raam klom om mijn ‘healthy freakshake’ te kunnen bereiden. Daar bevindt zich namelijk een tuin waar zij eigen producten verbouwen. De ingrediënten zijn dus vers uit eigen tuin of afkomstig van bio dynamische boeren uit de regio. Door hier te ontbijten of lunchen maak je dus ook een milieubewuste voedingskeuze! Mijn ‘Rainbow wrap’ was in ieder geval super lekker!

Workshops
Naast ontbijt en lunch kun je bij het Oerwoud ook workshops volgen. Maandelijks worden er workshops georganiseerd die gericht zijn op creativiteit, gezondheid en het ecosysteem. Bekijk hier het aanbod.

Wil jij je ook eens als Jane in the Jungle voelen? Dan raad ik je aan om hier eens een drankje te doen en/of een hapje te gaan eten. Ik kom hier zeker weer terug.

~Senang met eten!~

Jane

Laat een reactie achter