Skip to main content
search
0

Na een ontspannende massage bij Jivan’s massage salon is het tijd voor verjaardagsverrassing nummer twee voor Dennis (mijn vriend). Een high tea als lunch bij Sharp Sharp in Rotterdam. Samen genieten van een tray vol met hartige en zoetige hapjes. Alles glutenvrij, sojavrij, vegan en enkel suikers van fruit aanwezig! 

Pure en kleurrijke lekkernijen
Als de medewerkster met een tray vol pure en kleurrijke lekkernijen komt aanlopen beginnen onze ogen te stralen. Dit is het moment dat je gewoon al weet dat elke hap die je neemt hemels gaat zijn. Volgens de medewerkster heeft nog nooit iemand alles opgegeten. Wij gaan deze uitdaging aan!

De proeverij
Deze Sharp Sharp tray is een fantastische kennismaking met hun menukaart. Als je nog nooit bij Sharp Sharp bent geweest dan is deze high tea echt een aanrader. Wat ligt er op onze tray? Flatbread, een soort van rozijnen brood, fruitbowl met crunchy granola, vijf verschillende vegan kaasjes, vegan omeletten, een quiche, verschillende soorten cheesecakes, chocoladecake, bliss balls, verschillende tapenades, soep, salade en een verse fruitsmoothie. 

100% glutenvrij en vegan.

Mogelijkheden voor
Eivrij
Glutenvrij
Lactosevrij
Lupinevrij
Mosterdvrij
Notenvrij
Pindavrij
Schaaldierenvrij
Selderijvrij
Sesamzaadvrij
Sojavrij
Van nature aanwezige (fruit)suikers
Vegan
Visvrij
Weekdierenvrij
√ Zwaveldioxidevrij

Personeel is bekend met allergenen

Met een doggybag naar huis
Dit is echt een smaakvol feestje! Ik ben helemaal fan van hun flatbread. Die proeft zo vers en de combinatie met de vegan kaasjes is super. Ook lekker met een tapenade. En nee… we krijgen niet alles op! Dus de zoete lekkernijen gaan in een doggybag mee naar huis. 

Een kijkje in de bakkerij
Wat ik leuk vind is dat je vanuit de zaak de bakkerij in kunt kijken. Zo kun je zien dat alle taartjes, broodjes en andere hapjes vers worden gemaakt. 

Wij gaan de deur uit met een blij gevoel en komen zeker nog een keer terug. Ben jij al bij Sharp Sharp geweest?

~Senang met eten!~

Jane

Laat een reactie achter