Skip to main content
search
0

Ook in Amersfoort heb ik eindelijk een favoriet eettentje gevonden. Bij Bindicafe creëren ze de lekkerste veganistische gerechten met zoveel mogelijk biologische, seizoensgebonden en lokale ingrediënten.

Verrassende menukaart

Als ik uit eten ga wil ik graag iets nieuws uitproberen. Ik houd van bijzondere smaakcombinaties, maar met mijn eetstijl mag ik vaak al blij zijn dat een restaurant één gerecht heeft dat ik überhaupt kan eten. Gelukkig voor mij staat de menukaart bij Bindicafe vol met creatieve gerechtjes waar ik uit kan kiezen. Ze serveren verse sapjes, goede koffie, bowl food, boterhammen, burgers, wraps, salades en nog veel meer. Alles met liefde, zorg en aandacht bereid.

Wat wij kunnen aanraden

Het liefst willen mijn vriend en ik al hun gerechten proeven. Daarom gaan wij zeker nog een keer terugkomen. Voor deze keer kozen wij een wrap met jackfruit en een smoothiebowl. Daar hebben wij met een big smile van genoten.

Allergeneninformatie

Op de menukaart vind je niet veel allergeneninformatie. Geen paniek, je kunt de medewerkers vragen om meer uitleg. Zij weten precies welke ingrediënten in hun gerechten gaan en kunnen indien mogelijk gerechten aanpassen. Sowieso hoef je niet bang te zijn voor lactose, ei en andere dierlijke producten. Er zijn ook verschillende gluten- en sojavrije opties. Houd er wel rekening mee dat er in hun keuken gewerkt wordt met voedingsmiddelen die wel gluten, soja, noten, pinda’s e.d. bevatten.

Duurzame en gezonde levensstijl

Op de website van het Bindicafe schrijven zij dat zij zich inzetten voor een duurzame en gezonde levensstijl. Met de sfeer van hun locatie, de verse producten en de keuze van hun ingrediënten vind ik dat zij deze visie zeker waarmaken. Het is dan ook heel uniek dat hun eettentje gecombineerd is met een yoga winkel. Als je binnenkomt waan je gelijk al in een relaxte omgeving.

Mocht je een keer in Amersfoort zijn, dan zou ik je zeker aanraden om een hapje te gaan eten bij Bindicafe!

~Senang met eten!~

Jane

Allergeneninformatie
  • 100% vegan
  • Vrij van allergenen: ei, lactose, schaaldieren, vis en weekdieren
  • Er kan ook rekening worden gehouden met andere allergenen/intoleranties o.a. gluten en soja.
  • De medewerkers weten goed welke ingrediënten in de gerechten zijn gebruikt.
  • Niet geschikt voor mensen met ernstige allergieën i.v.m. kruisbesmetting!

Laat een reactie achter