Skip to main content
search
0

Met een combinatie van verschillende voedselovergevoeligheden is het lastig om bij een willekeurige eetgelegenheid nog te kunnen genieten van een lunch of een gebakje. Gelukkig komen er steeds meer lunchrooms die zich richten op eten zonder toevoegingen. En daar word ik ontzettend blij van! Joyce van Foodiegloss en ik gaan vandaag voor een kleine proeverij naar SUE in Rotterdam.

No guilt, just pleasure!
“ALWAYS eat with PLEASURE not with guilt”. Daar heeft SUE helemaal gelijk in! Bij SUE is alles suikervrij, glutenvrij, lactosevrij en vegan. Misschien vraag je je af… kan dat dan wel lekker zijn? Volmondig zeg ik: JA!

100% vegan, glutenvrij,
lactosevrij en zonder
toegevoegde suikers!

Let op! Niet geschikt voor mensen
met ernstige
allergieën
m.n. voor pinda, noten,
soja en sesamzaad
i.v.m. kruisbesmetting! 

Mogelijkheden voor
Eivrij
Glutenvrij
Lactosevrij
Lupinevrij
Mosterdvrij
Notenvrij
Pindavrij
Schaaldierenvrij
Selderijvrij
Sesamzaadvrij
Sojavrij
Van nature aanwezige (fruit)suikers
Vegan
Visvrij
Weekdierenvrij
√ Zwaveldioxidevrij

Proeverij
Als we binnenstappen bij SUE kijken we gelijk naar de toonbank. Daar in de vitrine staan een aantal kleurrijke gebakjes die we gewoon allemaal willen proberen. Wat een geluk voor ons dat SUE een proeverij aanbiedt met wel 9 verschillende gebakjes.

Genieten voor iedereen
Het is puur genieten voor iedereen! Joyce heeft geen voedselovergevoeligheden, maar die is ook lekker aan het smikkelen. Met een verse muntthee voor mij en voor Joyce een vegan cappuccino dromen wij weg bij elk hapje dat wij nemen.

Lunch
Naast deze lekkernijen kun je bij SUE ook terecht voor een lunch. Ik gluur even stiekem bij het tafeltje naast ons die aan het lunchen zijn. Dat eten ziet er ook vers en goed uit! Wij komen dus zeker nog een keer terug om een gerechtje van de lunchkaart uit te proberen.

Heb jij weleens bij SUE gegeten? Wat zou jij mij aanraden van de kaart voor de lunch?

~Senang met eten!~

Jane

Laat een reactie achter