Jane’s Flavours Foodspot

De plek voor de bewuste levensgenieter! Met liefde bereid gluten- en lactosevrij eten, verse sapjes, verrassende taartjes en meer.

Foodspot in Leidsche Rijn Centrum te Utrecht
Geopend van vrijdag t/m zondag
Menukaart

Op de menukaart vind je o.a. verse sapjes, smoothiebowls, salades, broodjes en gezondere taartjes. Al het eten in mijn foodspot is gluten-, lactose-, vlees- en visvrij en bijna alle gerechten zijn zonder toegevoegde suikers. Ook zijn de meeste gerechten vegan, soja- en pindavrij (wel kans op sporen van soja en pinda). Er worden zoveel mogelijk ingrediënten gebruikt vanuit de regio. Zo wordt het brood gebakken bij de Gebaksjuwelier en haal ik de meeste verse producten bij  plattelandswinkel Vlooswijk.

Doordat ik zelf te maken heb met verschillende voedselovergevoeligheden vermijd ik gluten, lactose, soja, geraffineerde suikers, pinda, rood vlees en alcohol. Ik weet als geen ander hoe het lastig het kan zijn om uiteten te gaan als je niet alles kunt eten.

Gelukkig zie ik mijn voedselbeperkingen niet als iets negatiefs, maar juist als een gezonde leefstijl. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen stimuleren om voor zichzelf bewustere en gezondere voedingskeuzes te maken waarbij zelfzorg, duurzaamheid en dierenwelzijn centraal staan.

Daarom is Jane’s Flavours Foodspot de plek van NU. Voel je senang met eten!

Ga je mee op culinaire reis?

Tijdens de zomervakantie neem ik je mee op culinaire reis. Met elke week een andere bestemming!

De zomervakantie is weer begonnen! Dit jaar kiezen mensen toch meer voor een vakantie in eigen land. Daarom vieren we de vakantie ook in de Foodspot.

Je kunt komen proeven van gerechtjes en drankjes geïnspireerd door smaken uit deze zomerse landen.

Elke dinsdag wordt bekend gemaakt waar de culinaire reis heen gaat. Deze vind je bij de ‘Specials van de week’. Spreekt het je aan, reserveer dan gauw een tafeltje!

Nog een tip voor tijdens de vakantie! Er staan ook leuke speciale arrangementen op de planning. Beweging, creativiteit en plezier gecombineerd met een lekker hapje en een drankje. Bekijk hier de activiteiten!

Specials van de week

Laat je verrassen door een verse sap, gerecht of lekkernij die niet op de kaart staat. Ook is er elke week een andere Power Lunch voor
€ 15,- bestaand uit een verse sap, lunchgerecht en lekkernij.

De specials van de week zijn verkrijgbaar op vrijdag, zaterdag en zondag. Iedere week andere specials boordevol vitamientjes! Je kunt een special afhalen of natuurlijk gezellig komen opeten in de Foodspot. Je kunt de gerechten van de Power Lunch ook los bestellen.

Je kunt je bestelling uiterlijk een dag van te voren doorgeven via de e-mail: foodspot@janesflavours.nl. De special staat dan op de gewenste dag voor je klaar.

Even alles op een rij:

  • Vrijdag afhalen = bestellen voor donderdag 15.00 uur
  • Zaterdag afhalen = bestellen voor vrijdag 15.00 uur
  • Zondag afhalen = bestellen voor zaterdag 15.00 uur

Afhalen is mogelijk tussen 11.30 en 12.00 uur.

De Specials van de week worden op dinsdag bekend gemaakt op de website, Facebook en Instagram.

Kalender

Naast het menu organiseert Jane’s Flavours tevens iedere maand een speciaal arrangement. Je kunt hiervoor alleen reserveren of afhalen op bestelling.
Vrijdag 31/07
Pop-up Quiz
Zondag 09/08
Luxe High Tea
Zaterdag 29/08
Verrassingsontbijt
Vrijdag 04/09
Pop-up Quiz
Ben je benieuwd naar de specials arrangementen? Klik dan hier voor meer informatie

Ervaringen

Openingstijden

Vrijdag     11.00 – 17.00 uur
Zaterdag  11.00 – 17.00 uur
Zondag    12.00 – 17.00 uur

Contact opnemen

Telefoonnummer: 06-51416877
E-mailadres: foodspot@janesflavours.nl

Volg de Foodspot ook via:
www.instagram.com/janesflavours.foodspot
www.facebook.com/janesflavoursfoodspot

Adres

De Foodspot is gevestigd in de winkel POP-UP GAARD
Wenenpromenade 60
3541DG Utrecht