Skip to main content
search
0

De zon schijnt, de tafel is gedekt, een gezellige club mensen en de wijktuin staat vol in bloei. De perfecte setting om te kunnen genieten van een allergenenvrije High Tea. Een High Tea die ik heb mogen bereiden voor de enthousiaste vrijwilligers van minder verpakkingen BROOD-NODIG.

Minder verpakkingen BROOD-NODIG
Vandaag is het feest… want BROOD-NODIG heeft in anderhalf jaar tijd méér dan 5.000 katoenen broodzakken verspreid in Nederland en zelfs in Suriname en Canada. Hierdoor zijn al een half miljoen eenmalige (plastic) verpakkingen bespaard. De vrijwilligers van dit bewonersinitiatief dragen bij aan een schoon en duurzaam milieu en willen met de katoenen broodzak de wereld veroveren, zodat er nog meer mensen bewuste keuzes gaan maken. Fantastisch toch!?

Allergenenvrij High Tea
De High Tea van Jane’s Flavours maakt hun feestje compleet. Een kleurrijk menu vrij van gluten, soja, lactose, suiker, zoetstoffen, pinda’s en dergelijke. Met zelfs een vegan taart zonder noten. Alle deelnemers konden hierdoor zorgeloos genieten van lekker eten. Fijn dat ik ze hiermee van dienst kon zijn!

Zonder zorgen genieten
Heb jij een speciale gelegenheid en wil jij ook zonder zorgen genieten van heerlijke hapjes? Neem dan gauw contact met mij op over de mogelijkheden. Want ik bereid met liefde een High Tea die past bij jouw eetstijl.

Ingrediënten van duurzame en hoge kwaliteit
Doordat ik bewust allergenenvrij kook en bak zijn de ingrediënten die ik gebruik duurzaam, van hoge kwaliteit en vaak biologisch. De producten zijn 100% glutenvrij en sojavrij, zonder toegevoegde suikers en zoetstoffen. Ik kan rekening houden met alle intoleranties en/of aangepaste voedingspatronen door chronische ziekten. Bij een (ernstige) allergie zal ik altijd vooraf goed afstemmen wat wel en niet kan.

Voor BROOD-NODIG was dit een geslaagde High Tea. Wanneer mag ik jouw feestje compleet maken?

~Senang met eten!~

Jane

Laat een reactie achter