Skip to main content
search
0
Gezonde leefstijlInspiratieMijn ervaringen

Hoe zorg jij dat je ‘in’ balans blijft?

Geschreven door 18 november 2019december 15th, 2019Geen reacties

Uit balans raken is makkelijker dan in balans blijven. Hoe zorg jij dat je ‘in’ balans blijft?

Voor mij is ‘in’ balans zijn zo min mogelijk lichamelijke klachten hebben, in het moment kunnen genieten, en voldoende energie voor mijn studie, werk en leuke dingen.

Een gezonde leefstijl
Voor mezelf heb ik een gezonde leefstijl gecreëerd door te luisteren naar mijn lichaam en de brandstof te geven die ik nodig heb. Hierin is puur eten, voldoende beweging en rust belangrijk.

En nee... dat is niet altijd makkelijk!

Triggers
Want er zijn zoveel triggers die ervoor zorgen dat je uit balans kunt raken… zoals stress, ziekte, het continu ‘moeten’ presteren, geen ‘nee’ kunnen zeggen, zorgen over je kinderen, het gevoel hebben geleefd te worden, onzeker zijn, en het grote aanbod aan calorierijke voeding.

Lief zijn voor jezelf
Soms heb je een beetje steun en inspiratie nodig om je te helpen herinneren dat je wat vaker lief voor jezelf mag zijn en om goed voor jezelf te zorgen.

#echtinbalans
Ook ik! Daarom mag ik van Charlotte van Charlies Kitchen mee doen aan haar programma #echtinbalans door de feestdagen. Heel tof! Want ik vind haar enthousiasme erg aanstekelijk.

Doe ook mee!
Wil je ook investeren in jezelf en het jaar 2020 starten met meer energie, zelfvertrouwen en balans? Doe dan ook mee! Dan starten we samen op 1 december 💪🏼

Meer info
Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden (je kunt je niet meer aanmelden. Het programma is al begonnen).

~Senang met eten!~

Jane

PS. Dit is een samenwerking met Charlie’s Kitchen. Ik promoot haar #echtinbalans programma, omdat ik iedereen dat extra steuntje en inspiratie gun om energieker door het leven te gaan. Jij bent het waard!

Laat een reactie achter