Skip to main content
search
0

Welkom bij Jane’s Flavours!
Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan genieten van gezond eten. Met mijn ideeën voor een gezond voedingspatroon wil ik iedereen inspireren die allergenenvrij moet of wilt eten. Op ‘Jane’s Flavours’ deel ik daarom mijn recepten, restaurant tips, mijn ervaringen met een gezonde leefstijl en mijn inspiratiebronnen.

Even voorstellen…
Hopelijk kan ik je inspireren met mijn blog. Als je van plan bent om op de hoogte te blijven van mijn blogs, is het natuurlijk leuk om te weten wie je dan volgt.

Mijn naam is Jane, 33 jaar, ik woon samen met mijn vriend Dennis in Utrecht en ik houd net zoals elke foodblogger van lekker eten. Alleen kan/mag ik niet meer zomaar alles eten. Begin 2018 is bij mij de chronische ziekte Endometriose vastgesteld en is mij geadviseerd om mijn voedingspatroon radicaal om te gooien. Dit zou mijn klachten verminderen. Dit betekende omschakelen op een o.a. glutenvrij, lactosevrij, sojavrij, suikervrij, vleesvrij (wel kip en vis) en alcoholvrij voedingspatroon. Deze verandering had en heeft een enorme impact op mijn leven. Hier was ik in het begin heel verdrietig om en ik had het gevoel alsof mij een stukje geluk en plezier in het leven was afgenomen. Gelukkig heb ik dit sombere en zielige gevoel kunnen omzetten naar positiviteit en mogelijkheden.

Rekening houden met al deze allergenen zie ik ondertussen niet meer als een dieet, maar als een gezondere leefstijl. Het blijft echter wel een zoektocht die tijd en geld kost, creativiteit vraagt en discipline vereist. Maar ik houd vol, omdat ik er echt de voordelen van merk. Niet alleen mijn pijnklachten zijn verminderd, ik heb meer energie, mijn huid ziet er beter uit, mijn buik is minder hard en opgezet en ik heb een stabiel gewicht waar ik mij goed bij voel.

Met mijn blog wil ik je helpen bij jouw zoektocht en het volhouden van een gezondere leefstijl wat gemakkelijker maken door recepten en tips met jou te delen. Want een positief gevoel en genieten van eten wens ik iedereen toe!

Wat kun je verwachten van Jane’s Flavours?
Elke week kun je van mij een nieuwe blogpost verwachten. Meestal een nieuw recept, zodat je dit kunt uitproberen. Voor de recepten gebruik ik met name ingrediënten die je gewoon in supermarkten kunt vinden en anders zal ik je vertellen welke winkels het product hebben. Ook zal ik af en toe wisselende items posten met restaurant reviews, mijn ervaringen met en tips voor een gezonde leefstijl, events, boeken, interviews met (ervarings)deskundigen en andere inspirerende onderwerpen. Bij speciale gelegenheden zoals feestdagen, bijzondere ervaringen of als ik iets tofs heb meegemaakt dat echt gedeeld moet worden post ik extra artikelen.

Ik ben trouwens ook diëtist in opleiding. De kennis die ik opdoe tijdens de opleiding voeding en diëtetiek zal ik natuurlijk zoveel mogelijk met je delen.

Social media
Op Instagram, Facebook, Pinterest en Youtube kun je mij ook vinden. Via Instagram en Facebook post ik naast mijn blog nog veel meer korte berichtjes met lekkere gerechten, handige informatie, quotes, voedsel feitjes. Ook geef ik je daar een kijkje achter de schermen / in de keuken.

Ik ben al een aantal maanden bezig geweest met de voorbereidingen voor mijn blog. Want een website met gebakken lucht is natuurlijk niet aantrekkelijk. Er staan dus al een aantal lekkere en simpele recepten, restaurant reviews en tips voor je klaar.

Contact
Heb jij leuke ideeën en tips voor mij die ik kan uitproberen, wil jij jouw positieve ervaringen delen of wil je wat vragen? Dat kan altijd! Dat vind ik alleen maar leuk. Stuur mij dan een mailtje of reageer op één van mijn blogposts.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste updates? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Ik heb zin om iedereen de positieve kant en de vele mogelijkheden van deze gezonde leefstijl te laten zien. Hopelijk blijf je mij volgen en geniet ook jij dan weer net zo veel van eten als ik!

~Senang met eten!~

Jane

Laat een reactie achter