Skip to main content
search
0

Jane’s Flavours is online… dat is reden voor een feestje! Met liefde en zorg heb ik een High Tea bereid vrij van o.a. gluten, lactose, soja, suiker en pinda voor ruim 50 familieleden en vrienden. Op deze manier wil ik hen laten ervaren dat allergenenvrij eten ook lekker kan zijn en tegelijkertijd meer bewustzijn creëren voor de chronische ziekte Endometriose.

Alles is HEALTHY
Op de prachtige locatie in het fort van Uithoorn verwelkom ik mijn gasten met een verfrissend welkomstdrankje gemaakt van een combinatie van frambozen, blauwe bessen, aardbeien en kokoswater. Het is voor sommige even schrikken… alles is HEALTHY! Geen frisdrank en toegevoegde suikers aanwezig… Kunnen zij de middag wel overleven?

Jazeker! Met mijn kleurrijke en gevarieerde buffet verdwijnt de schrik in hun ogen naar verlangende hongerige blikken. Maar nog even geduld, eerst trap ik af met een korte introductie over Jane’s Flavours en staan we stil bij de impact van Endometriose op ruim 400.000 vrouwen in Nederland.

Ik wil dat iedereen kan genieten van eten
Als ervaringsdeskundige in allergenenvrij eten weet ik hoe verdrietig het voelt als je niet zomaar ergens uit eten kan gaan of op een feestje weinig of niets kunt eten en drinken. Daarom wil ik dat iedereen met een aangepast voedingspatroon door voedselintoleranties of chronische ziekte(n) (weer) kan genieten van eten.

En gelukkig… genieten ook mijn gasten van mijn homemade High Tea. Zelfs de hardcore suikerfans staan te smullen. Wat kan ik hier blij van worden!

Zelf ontworpen producten
Ook heb ik een aantal producten zelf ontworpen en gemaakt die mijn gasten kunnen kopen. De opbrengst van vandaag wordt gedoneerd aan de Endometriose stichting.

Sponsors
Aan het eind van de middag vertrekken mijn gasten voldaan, tevreden en met goed gevulde goodiebags naar huis. Trafo, Go-tan en Rose & Vanilla hebben mij hierbij geholpen door producten te doneren. Trafo met hun heerlijke chips die gebakken is in kokosolie en Go-tan met een pakje kokosmelk zonder toevoegingen voor in de goodiebags. Rose & Vanilla heeft een heerlijke citroenkokostaart gebakken als aanvulling op de High Tea.

Inzamelingsactie Endometriose stichting
Wist je al dat de Endometriose stichting zich inzet voor meer (h)erkenning voor deze ziekte? Hun missie is meer erkenning voor endometriose verkrijgen bij zowel huisartsen als gynaecologen, en goede voorlichting geven aan vrouwen met (vermoedelijke) endometriose. Dit vind ik een goede zaak! Mijn vrienden en familie gelukkig ook. Vandaag hebben wij samen € 300,- ingezameld om te doneren aan deze stichting.

Heb je interesse in één van mijn zelf ontworpen producten? Stuur mij dan een e-mail voor meer informatie.

Een geslaagde kick-off… de start om mijn droom werkelijkheid te maken!

~Senang met eten!~

Jane


PS. Vind je de foto’s mooi?
Een aantal zijn gemaakt door fotografe Joyce Kong. Haar specialiteiten zijn portraits, food- en streetfotografie. Je kunt haar volgen op instagram: photosby.joyce en foodiegloss

Laat een reactie achter