Skip to main content
search
0

Eén van mijn doelen van dit jaar is om persoonlijk meer te groeien en om mijn talenten nog beter tot hun recht te laten komen. Daarom besluit ik aan het begin van dit jaar welke training(en) ik mijzelf cadeau ga doen.

Ik vind het heerlijk om te leren

Een training is de prikkel die ik nodig heb om weer een extra stap vooruit te zetten. Het maakt mij bewuster van mezelf, brengt nieuwe inzichten en stimuleert mij om mijzelf te focussen op mijn doelen. Ik ben zo’n typje die het heerlijk vind om iets te leren om er daarna zelf mee aan de slag te gaan. Het brengt mij zoveel nieuwe ideeën dat ik soms zelfs mijn eigen enthousiasme een beetje moet afremmen.

Nieuwe ontmoetingen

Naast de kennis die ik opdoe tijdens zo’n training, vind ik het fijn om gelijkgestemden te ontmoeten. Ik vind het waardevol om mensen te ontmoeten die in dezelfde fase zitten en waarmee je kunt sparren over je bedrijf en persoonlijke ontwikkelingen. Zo ontmoette ik vorig jaar Sushma tijdens een cursus columns en blogs schrijven. Het klikte enorm op ondernemingsgebied en nu organiseren we zelfs ons eigen event Upgrade Your Life!

Mijn eerste training van 2020

Charlie’s Kitchen gaf me mijn eerste training van dit jaar cadeau: meer energie en grip op je leven in 5 stappen. Na deze training besefte ik mij dat ‘focus’ voor mij een belangrijk thema is. Door mijn eigen enthousiasme en drive vergeet ik soms rust te nemen. Rust is juist een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl.

Plannen

Met een chronische ziekte als endometriose is het goed rekening houden met mijn energie echt essentieel om al mijn activiteiten vol te kunnen houden. Naast het plannen van trainingen heb ik daarom ook bewust voor mezelf rustmomenten ingepland.

Eén van de workshops waar ik erg naar uit kijk is die van Merianka Lesage: ‘versterk je boodschap’. Ik heb vorig jaar meerdere workshops bij haar gevolgd en met haar kennis en enthousiasme weet zij mij elke keer weer te inspireren. Verder ben ik nog op zoek naar een training over online ondernemen. In de toekomst zou ik ook graag online trainingen willen geven. En natuurlijk heb ik nog mijn studie voeding en diëtetiek. Daar heb ik een vaste studiedag voor in mijn wekelijkse agenda, zodat ik mezelf goed kan concentreren.

Zelf workshops geven

Wat ook ontzettend gaaf is: dit jaar ga ik ook zelf workshops geven gericht op gezonde leefstijl en kook- en bakworkshops. De aftrap hiervan vindt plaats op het event Upgrade Your Life! op 15 februari 2020. Hier ben ik zelf één van de sprekers. Ik verzorg de workshop ‘Doorbreek je ongezonde eetgewoonte’. Hiermee stimuleer ik je om bewuste voedingskeuzes te maken zodat je zonder schuldgevoel kunt genieten van puur en lekker eten. Na deze workshop heb jij concrete doelen en stappen om jouw voedingsgewoonten te verbeteren.

Leuke vooruitzichten

Ik kijk met veel plezier naar wat 2020 mij gaat brengen. Met deze vooruitzichten heb ik er ieder geval al veel zin in!

Liefs,

Jane

Laat een reactie achter