Skip to main content
search
0

Amper geslapen, maar ik heb er weer onwijs zin in. Vandaag mag ik mij melden op het circuit Zandvoort. Wat we gaan doen!? Dat is nog een verrassing. We weten alleen dat we op het circuit moeten zijn en deze keer aan het einde van de dag een pitch mogen houden van maximaal drie minuten.

Weer top masterclasses
“Once upon a time something happened and then they all lived happily ever after. Every story has three parts; a beginning, a middle and a end. Every story is an invitation”. Zo begint Paul Hughes zijn masterclass over Storytelling. Deze man betovert mij met zijn woorden. Zo pakkend en inhoudelijk goed wat hij vertelt.

Relaxed met Lucia Rijker
En dan mogen wij naast Lucia Rijker op de bank plaats nemen.  Haar woorden vallen helemaal op zijn plek als onze gastvrouw Sandy Nijhuis vertelt dat we gaan pitchen in een raceauto!!!! Terwijl autocoureur Gaby Uljee samen met ons over het circuit scheurt met ruim 200 km/u. Super gaaf!

I got punched in the face
“Everybody has a plan until they get punched in the face”. Ik had zeker van tevoren een plan bedacht voor mijn pitch, maar die moet ik nu overboord gooien. Ik voel een blokkade en stress opkomen. Ik heb nog 30 minuten om mij voor te bereiden. Wat moet ik nu?!

De woorden van Lucia Rijker helpen mij te herinneren om de balans in de disbalans te vinden. Mijn KANS is NU… dus ik ga ervoor!

Ik laat mijn blokkades los en gebruik de raceauto als metafoor voor mijn pitch. Om met een racewagen over het circuit te kunnen knallen zijn de juiste brandstof en onderhoud noodzakelijk, net zoals de juiste voeding en gezonde levensstijl essentieel zijn voor je lichaam.

En dan is mijn moment daar… ik doe de helm op, gordel vast en gassen maar! Woowwwwww…. Ik word door de snelheid in de stoel gedrukt en heen en weer geschud Gaby scheurt door die bochten. Wat een FANTASTISCH gevoel!

Door de adrenaline vergeet ik de stress van de pitch en gooi ik alles eruit wat ik in mijn hoofd heb. Net als alle dames stap ik met een big smile uit de auto. Wat was dat een toffe ervaring.

Dit goed georganiseerde weekend door Viva heeft mij zoveel moois gebracht:

  • Kennis gemaakt met 29 powervrouwen die zich inzetten voor maatschappelijke idealen
  • Inspiratie en inzichten om Jane’s Flavours een extra boost te geven
  • Het vertrouwen van pro’s dat zij alle ingrediënten zien om van Jane’s Flavours een succes te maken
  • Nieuwe ideeën waar ik jullie komende tijd mee ga verrassen

Ik ben onwijs trots dat ik de top 10 heb bereikt! Er gaan drie andere vrouwen door naar de finale. Maar mijn avontuur stopt hier niet. Dit is pas het begin…

~Senang met eten!~

Jane

Laat een reactie achter