Skip to main content
search
0

Op deze zonnige dag loop ik met een grote glimlach op mijn gezicht en blije kriebels in mijn buik langs het strand van Zandvoort. Vandaag mag ik deelnemen aan de masterclasses van de Viva400 Visionista’s. Ik ben één van 30 genomineerde vrouwen die is uitgenodigd. Allen vrouwen die zich met power en passie inzetten voor maatschappelijke idealen. Ik heb er zin in!

Masterclasses
Er staan vier masterclasses op het programma die je inspiratie geven om je bedrijf een boost te geven en je klaarstomen om aan het einde van de dag een knallende pitch te houden voor de jury.

Lichaamsintelligentie
We trappen af met lichaamsintelligentie. Wat een energie krijg ik van deze enthousiaste dame Susanne Klappe. De invloed van je lichaam op je brein en hierin de juiste balans vinden. Zo verfrissend!

Pitchen
Nu wordt het tijd om mijn notitieblok erbij te pakken, want ik wil alles noteren wat de Pitchqueen Nathalie Mangelaar vertelt. De tips die zij weg geeft in één uur tijd, zijn goud waard!

Personal branding
Chris Potter neemt ons mee in de wereld van personal branding. Een moment om stil te staan bij je eigen kwaliteiten, wat je wilt uitstralen en wat je wilt dat mensen van jou onthouden. De eerste indruk is zo belangrijk!

Social media
Social media expert Kirsten Jassies vertelt ons hoe we onze zichtbaarheid online kunnen vergroten. Video is hot & tag relevante personen. Er valt voor mij nog zoveel te ontdekken over social media. Ik ga het boek ‘Instaproof’ van Kirsten kopen!

De pitch
Ondanks de zenuwen die door mijn lijf gieren gaat mijn pitch verrassend goed. Ik hoor mijn woorden vloeiend uit mijn mond rollen: “Jane’s Flavours is het begin van de droom die ik ga verwezenlijken: iedereen die een aangepast voedingspatroon heeft door voedselallergieën/intoleranties of chronische ziekte (weer) laten genieten van eten… en bla bla bla..” (ik ga natuurlijk niet al mijn plannen verklappen).

Feedback
Het commentaar van de jury maakt mij verlegen en super blij tegelijk. Het raakt mij dat ze mijn positiviteit herkennen. Ze geven mij extra zelfvertrouwen door aan te geven dat ze alle ingrediënten zien om van Jane’s Flavours een succes te kunnen maken. Zou ik dan toch tussen die 30 fantastische vrouwen een kansje maken op een plek in de top 10?!

Jazeker!!!! Ik ga met negen andere vrouwen door naar dag 2. Ik kan wel huilen, dansen en springen van geluk. Jane’s Flavours is on fire!

Nieuwsgierig naar dag 2!? Lees gauw verder…

~Senang met eten!~

Jane

Laat een reactie achter