Welkom bij Jane’s Flavours. Op mijn website deel ik simpele allergenenvrije recepten, voedingskennis en leefstijltips. Hiermee wil ik jou stimuleren om gezondere voedingskeuzes te maken. Op deze pagina vind je mijn nieuwste artikelen en de laatste nieuwtjes.

Nieuwtjes

Inzamelingsactie Endometriose Stichting

Meer aandacht en erkenning voor de ziekte endometriose. Samen met Dennis ren ik 10 km tijdens de NN CPC Loop, 26-9-2021, om geld in te zamelen voor de Endometriose Stichting.

Help jij ons mee? Doe dan hier een donatie. Dat zouden wij super tof vinden!

Bedankt alvast voor je support.

Onderzoek bij het Endometriose Centrum

Samen met het Endometriose Centrum, Amsterdam UMC, onderzoek ik wat het effect is van een dieet op endometrioseklachten. Sinds april 2021 is deze dieetstudie gestart en begeleid ik vrouwen met endometriose bij het volgen van een FODMAP-dieet of endometriosedieet.

Het betreft een pilotstudie. Daarom kunnen enkel vrouwen deelnemen die in behandeling zijn of zijn geweest in het Endometriose Centrum. Meer informatie lees je hier.

1-op-1 coaching en mini workshops

Ik help vrouwen met een chronische ziekte bij het vinden van een positieve balans met een gezonde leefstijl wat bij hen past. Samen vinden we een manier om te kunnen leven met deze ziekte. Dit doe ik door 1-op-1 coaching. Mijn expertises: endometriose, voeding en positief denken.

Daarnaast starten er vanaf oktober mini workshops (4-6 personen) waarbij ik praktische tools geef om een positief en gezonde leefstijl vol te houden en is er ruimte om met gelijkgestemden ervaringen uit te wisselen.

Stuur een mailtje naar janewijbers@positivebalance.nl voor meer informatie.

Nieuwste artikelen

Ontbijt

Bananenbrood met blauwe bessen en walnoten

Yes, het is tijd voor een nieuw recept voor bananenbrood. Mijn bananenbroodrecept van twee jaar geleden was al vrij uniek, omdat die o.a. gluten-, lactose-…
Endometriose

Podcasts over endometriose

Hevige menstruatiepijn en pijn tijdens seks is NIET normaal! De gedachten dat ‘pijn erbij hoort’ of dat ‘je jezelf aanstelt’ komen helaas nog steeds voor.…
Restaurants

Een natuurlijk feestje bij Groenten van Roos

Er zit een pareltje verstopt in Sittard: Groenten van Roos. De passievolle eigenaresse tovert met pure ingrediënten en maakt van elk gerecht een natuurlijk feestje…
Endometriose

Het FODMAP-dieet

Waarschijnlijk ben je op dit blog terecht gekomen, omdat je zoekende bent naar informatie over het FODMAP-dieet. Misschien ga je binnenkort starten met het FODMAP-dieet…