Speciale arrangementen

Naast het menu organiseert Jane’s Flavours iedere maand één of meerdere speciale arrangementen. Bekijk hier de geplande arrangementen.

Voor een arrangement kan alleen gereserveerd worden.
Afhalen is ook mogelijk op bestelling.

Kalender

Zondag 25/10
High Tea Endosisters!
14.30 - 17.00 uur
Zaterdag 31/10
Verrassingsontbijt
9.00 - 11.00 uur

High Tea Endosisters

Gezellig samen zijn, ervaringen delen en lekker eten! Soms is het fijn om met vrouwen in gesprek te gaan die jouw gevoelens, pijn en ervaringen écht begrijpen, omdat zij hetzelfde doormaken als jij. We maken er een positieve middag van, waar je mag delen wat je wilt delen en zijn wie je bent.

Met liefde worden voor jou verschillende taartjes & hartige hapjes, een chia fruit pudding, verse sap en thee bereid. De tafel zal vol staan met heel veel lekkers!

De hapjes zijn geheel vrij van gluten, lactose, vlees, vis en met alleen van nature aanwezige suikers. Ook is alles zonder soja en pinda, maar met een kansje op sporen.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wat ook erg leuk is… Nicole Huisman van EndoNatuurlijk is erbij. Ben je nieuwsgierig naar onze ervaringen met voeding & endometriose? Dan is dit een mooie gelegenheid om al je vragen aan ons te stellen.

Praktische info
Datum: zondag 20 september 2020
Tijd: 14.30 tot 17.00 uur
Prijs: € 25,- p.p.
Max. 6 personen

Wil je er bij zijn? Meld je aan voor maandag 14 september door te mailen naar foodspot@janesflavours.nl of reserveer hier. Mocht het vol zijn, dan kan ik je op de reservelijst zetten of ik plan een extra datum bij meerdere aanmeldingen.
⠀⠀⠀⠀⠀
Vanwege de coronamaatregelen is er beperkt plek, zodat we de 1,5 meter afstand kunnen behouden. Dus reserveer snel jouw plekje.

Verrassingsontbijt

Elke laatste zaterdag van de maand kun je van 9.00 tot 11.00 uur komen ontbijten of het ontbijt afhalen.

Laat je verrassen met vier kleine ontbijtgerechtjes en een lekkernij. Daarnaast krijg je een verse jus en een kopje koffie of thee.

Voor de kids
Is er een klein ontbijt met één fluffy pancake, een broodje amandelpasta met banaan, bakje vers fruit en een appelsap of verse jus.

Alles is gluten-, lactose-, vlees- en visvrij en bijna alle gerechten zijn zonder toegevoegde suikers. Verder zijn de meeste gerechten vegan, soja- en pindavrij.

Praktische info
Datum: zaterdag 31 oktober*
Tijd: 9.00 tot 11.00 uur
Afhalen: 8.30 -9.00 uur
Prijs: € 19,50 p.p.
Kidsversie: € 10,- p.p.

Reserveren of bestellen
Wil je samen (komen) genieten van het verrassingsontbijt? Stuur dan voor vrijdag 30 oktober 12.00 uur een e-mail naar foodspot@janesflavours.nl of reserveer hier.

* Geplande data: 28 november 2020

Pop-Up Quiz + diner

De ‘pubquiz’ wordt steeds populairder en ook Jane’s Flavours is een groot fan. Bij de Foodspot beleef je deze gezellige quiz met heerlijke Mediterraanse hapjes en alcoholvrije drankjes.

In een team van twee ga je de strijd aan met andere teams en maak je kans op leuke prijzen. In acht tot tien rondes word je algemene kennis getest over verschillende thema’s. De thema’s zijn zeer gevarieerd. Denk aan muziek, film, actualiteiten, wetenschap, sport etc.

Normaal zijn de teams iets groter, maar vanwege de corona maatregelen houden we het bij een team van twee. Afkijken en afluisteren is ieder geval iets minder makkelijk met 1,5 meter afstand van je tegenstanders.

Bij binnenkomst word je ontvangen met een welkomstdrankje. Als we starten met de quiz worden jij en je teamgenootje voorzien van een diner in de vorm mediterraanse hapjes: salade, falafel, naanbrood, mexican style bonensalsa, Spaanse tortilla, groenten met hummus en nacho’s met dipsaus. Gedurende avond word je nog verrast met een verse alcoholvrije cocktail en een verfrissend drankje naar keuze.

Praktische info
Datum: vrijdag 4 september 2020 = VOL!
Tijd: 19.00 tot 22.00 uur
Prijs: € 29,50 p.p.
Er is plek voor max. 16 personen
De Pop-Up Quiz gaat door bij minimaal 8 personen

De hele avond is alcoholvrij! 

Reserveren
Je kunt een plekje reserveren voor de Pop-Up Quiz tot uiterlijk maandag 31 augustus 2020 15.00 uur. Dit kun je doen via de e-mail foodspot@janesflavours.nl of reserveer hier.

Mini gluten- en lactosevrije markt

Bezoek de  “mini gluten- en lactosevrije markt” op zondag 27 september! Deze middag staan er drie kramen met allerlei smaakvolle producten in de Foodspot. Naast een ruim assortiment aan gluten- en lactosevrije producten vind je hier ook veel producten die vegan, biologisch, puur en zonder toegevoegde suikers zijn. Van deze markt wordt je BLIJ!

En om het nog leuker te maken… deze dag doen we aan privat shopping! Je kunt reserveren voor een tijdsblok waar je met enkele andere bezoekers op je gemak de kraampjes kunt bekijken. Ook kun je een klein hapje eten of een drankje drinken in de Foodspot (kan ook voor takeaway).

Lees hier meer over de kramen die aanwezig zullen zijn.

Praktische info
Datum: zondag 27 september 2020
Tijd: 12.00 – 17.00 uur
Reserveren: voor één van de 6 tijdsblokken

Reserveren
Vanwege de Coronatoestand is de middag ingedeeld in zes tijdsblokken. Op deze manier wordt het aantal bezoekers verspreid over de dag en kunnen we de 1,5 meter afstand behouden. Per tijdsblok geld een bezoekersaantal van maximaal 10 personen. Voor kinderen tot en met 12 jaar hoeft niet gereserveerd te worden en kunnen gewoon mee.

De bezoektijden:

  1. 12.00 – 12.50 uur (nog 10 plekken)
  2. 12.50 – 13.40 uur (nog 10 plekken)
  3. 13.40 – 14.30 uur (nog 4 plekken)
  4. 14.30 – 15.20 uur (nog 6 plekken)
  5. 15.20 – 16.10 uur (nog 10 plekken)
  6. 16.10 – 17.00 uur (nog 8 plekken)

Vind je het leuk om de eerste editie van de mini markt bij te wonen? Reserveer dan gauw jouw plekje door een mail te sturen naar foodspot@janesflavours.nl. Vol = vol!

Luxe High Tea

De Luxe High Tea’s zijn populair bij de Foodspot. Daarom hebben we op zondag 4 oktober 2020 een speciale aanbieding voor onze High Tea Fans. Deze gehele middag is de Luxe High Tea € 25,- in plaats van € 27,50.

Met liefde worden voor jou verschillende taartjes & hartige hapjes, een chia fruit pudding, verse sap en thee bereid. De tafel zal vol staan met heel veel lekkers!

Alles is gluten-, lactose-, vlees- en visvrij! Ook zonder pinda en soja maar met een klein kansje op sporen. Bijna alle gerechten zijn zonder toegevoegde suikers.

Voor de kids
Zijn er twee fluffy pancakes met vers fruit, een verse jus of appelsap en een waterijsje

Praktische info
Datum: zondag 4 oktober 2020
Reserveren: 12.00 tot 14.00 of 15.00 tot 17.00 uur
Afhalen: 11.30 – 12.00 uur
Prijs: € 25,- p.p.
Kidsmenu: € 11,50 p.p.

Eten bij de Foodspot gaat net even wat anders dan normaal. Er is minder plek vanwege de 1,5 meter afstand. Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de High Tea kun je kiezen uit twee tijden.

Reserveren of bestellen
Wil je (komen) genieten van een Luxe High Tea? Stuur dan voor zondag 27 september 12.00 uur een e-mail naar foodspot@janesflavours.nl of reserveer hier.

Mediterraanse hapjes

We sluiten de zomer af met de Mediterraanse Hapjesplank. Een goed gevulde plank met allerlei gerechtjes met Mediterraanse smaken: Spaanse tortilla, falafel, naanbrood, mexican style bonensalsa, salade en nacho’s met dipsaus. En ook nog een verfrissende verse sap!

Op zondag 30 augustus wordt de hele middag dit speciale arrangement geserveerd. Je kunt een tafeltje reserveren of het eten komen afhalen.

Alles is gluten-, lactose-, vlees- en visvrij en bijna alle gerechten zijn zonder toegevoegde suikers. Verder zijn de meeste gerechten vegan, soja- en pindavrij.

Voor de kids
Zijn er fluffy pancakes met vers fruit, appelsap en een verkoelend waterijsje.

Praktische info
Datum: zondag 30 augustus 2020
Reserveren: 12.00 tot 14.00 of 15.00 tot 17.00 uur
Afhalen: 11.30 – 12.00 uur
Prijs: € 25,- p.p.
Kidsversie: € 11,50 p.p.

Eten bij de Foodspot gaat net even wat anders dan normaal. Er is minder plek vanwege de 1,5 meter afstand. Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de Mediterraanse Hapjesplank kun je kiezen uit twee tijden.

Reserveren of bestellen
Wil je (komen) genieten van de Mediterraanse Hapjes? Stuur dan voor maandag 24 augustus 12.00 uur een e-mail naar foodspot@janesflavours.nl of reserveer hier.