Jane’s Flavours Takeaway

Takeaway voor de bewuste levensgenieter! Met liefde bereid gluten- en lactosevrij eten, verse sapjes, verrassende taartjes en meer.

Takeaway in Leidsche Rijn Centrum te Utrecht
Op dit moment geen Takeaway i.v.m. de Lockdown.
Na de Lockdown elke laatste zaterdag van de maand Takeaway!

Op de menukaart vind je o.a. verse sapjes, smoothiebowls, salades, broodjes en gezondere taartjes. Al het eten in mijn foodspot is gluten-, lactose-, vlees- en visvrij en bijna alle gerechten zijn zonder toegevoegde suikers. Ook zijn de meeste gerechten vegan, soja- en pindavrij (wel kans op sporen van soja en pinda). Er worden zoveel mogelijk ingrediënten gebruikt vanuit de regio. Zo wordt het brood gebakken bij de Gebaksjuwelier en haal ik de meeste verse producten bij  plattelandswinkel Vlooswijk.

Doordat ik zelf te maken heb met verschillende voedselovergevoeligheden vermijd ik gluten, lactose, soja, geraffineerde suikers, pinda, rood vlees en alcohol. Ik weet als geen ander hoe het lastig het kan zijn om uiteten te gaan als je niet alles kunt eten.

Gelukkig zie ik mijn voedselbeperkingen niet als iets negatiefs, maar juist als een gezonde leefstijl. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen stimuleren om voor zichzelf bewustere en gezondere voedingskeuzes te maken waarbij zelfzorg, duurzaamheid en dierenwelzijn centraal staan.

Daarom is Jane’s Flavours Foodspot de plek van NU. Voel je senang met eten!

Jane’s Flavours Takeaway (na de lockdown elke laatste zaterdag van de maand)

Feel Good Box

Het is tijd voor cadeautjes! De Feel Good Box is gevuld met Happiness. Een leuk cadeau voor de feestdagen, om jezelf of iemand anders te verrassen. Speciaal wat extra positive vibes! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Alleen in de maand december kun je deze Feel Good pakketten bestellen met exclusieve producten. Een mix van lokale, biologische en/of handgemaakte producten die niet verkrijgbaar zijn in de reguliere winkels. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Om het nog leuker te maken… alle snacks zijn glutenvrij, sojavrij, vegan en zonder toegevoegde suikers! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En nog een kleine verrassing… Er zijn zelfs 3 soorten Feel Good pakketten!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kijk hier voor meer informatie.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Openingstijden

Vrijdag     11.00 – 17.00 uur
Zaterdag  11.00 – 17.00 uur
Zondag    12.00 – 17.00 uur

Contact opnemen

Telefoonnummer: 06-51416877
E-mailadres: foodspot@janesflavours.nl

Volg de Foodspot ook via:
www.instagram.com/janesflavours.foodspot
www.facebook.com/janesflavoursfoodspot

Adres

De Foodspot is gevestigd in de winkel POP-UP GAARD
Wenenpromenade 60
3541DG Utrecht